Tycker du om att fotografera? Nu har du chans att vara med i vår fototävling. Ta en bild på något som har något med lakrits att göra och lägg ut den på Instagram med hashtaggen #lakritsfoto och tagga @lakritsfestivalen. Lakrits berör och de tio fotona som får mest ”gilla” går till finalen som äger rum på Lakritsfestivalen den 27-29 mars 2020.

Lakritsfototävlingen på Instagram äger rum 27 januari – 8 mars 2020

Så här gör du för att tävla:

Ta en bild på något som har något med lakrits att göra och lägg ut den på Instagram med hashtaggen #lakritsfoto och tagga @lakritsfestivalen senast den 8 mars 2020.

Tio foton som får mest ”gilla” går till finalen som äger rum på Lakritsfestivalen den 27-29 mars 2020 där besökarna och en jury kommer att utse en vinnare.

Förstapristagaren vinner fotokursen “Fota med mobilen!
Andra- och tredjepristagarna vinner varsin goodiebag med lakrits.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

För att delta i tävlingen via Instagram måste du ha ett öppet Instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild. Vi förbehåller oss rätten att använda bilderna i marknadsföringssyfte. 

OBS! Tänk på att eventuella personer på bilden måste godkänna att bilden är med i tävlingen. De tio bidrag som går vidare till final behöver skriftligt godkännande från samtliga igenkänningsbara personer i bilden för att vi ska kunna publicera dem.

Slutresultatet med finalister och vinnare kommer presenteras på vår hemsida och på vår Instagramsida samt Facebooksida.

Priserna överlämnas enligt överenskommelse med vinnarna.

Lycka till!

Denna tävling är inte sponsrad, gjord i samarbete med, eller administrerad av Facebook eller Instagram.