Jag är lakritsexpert, entreprenör, företagare samt VD för Lakrits Sverige AB och Oy Lakrits Finland Ab. Initivtagare och arrangör för Lakritsfestivalen i Stockholm sedan 2009 och Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit i Helsingfors sedan 2014. Äger och driver Lakritsbutiken med webbutiken www.lakritsbutiken.se och fysiska butiken på Kungsholmen Stockholm. Håller lakritsprovningar i butiken och även hos företag.

Jag är författare till boken “Tio år med Lakritsfestivalen” samt medförfattare till boken “Boosta din Business”. Och nu även bloggare här på bloggen “Lakritsvärlden”.

Jag är en envis, glad och kreativ person. Problemlösare samt tycker om att lära mig nya saker.

Jag har nästan alltid arbetat inom handel. Jag har arbetat på Pressbyrån, H&M och varit butikschef på Kapp Ahl och Din Sko. Haft egen butik flera gånger innan jag började sälja choklad på nätet som blev början till mitt företag som jag har idag. 2008 utökade jag sortimentet i min chokladbutik med lakrits och det var då det roliga började.

Så jag brukar säga:
“Choklad är som klassisk musik men lakrits är rock’n’roll!”

Jag bor i Stockholm med min sambo Hasse. I vår familj ingår också vår dotter Therese och hennes lilla hund, Ester. Vi har också köpt en gammal stuga från 1920-talet strax utanför Katrineholm som vi har börjat renovera.